Beoordelingen

Rated 5 out of 5
17 maart 2021

Na meerdere verhuisoffertes gekozen voor Eemsdelta verhuizingen o.b.v. de contacten met Nathasja, de goede reviews en natuurlijk de scherpe prijs.
Vandaag was de verhuizing van Zuidlaren naar Haren. Stipt om 08.30 gestart en na een korte rondleiding met koffie en donuts aan de bak. Na een gezamenlijke lunch moest er nog 1 keer gereden worden en om 1500 stond alles op z’n plek! Ik ben best vaak verhuisd echter dit was, by far,de meest perfecte en zorgeloze van alle. Nu lekker met bakkie espresso op de bank en genieten. Sven, Sebastiaan en Angelo superbedankt!!

Marc aan de Stegge
Rated 5 out of 5
16 augustus 2020

Onze zoon verhuisde van Groningen naar Leiden met dit verhuisbedrijf. Dat gebeurde op een snikhete, tropische dag. De verhuizers gaven geen krimp! Opgewekt, vriendelijk en hulpvaardig regelden ze de zaken uitermate vakkundig. Een verhuisbedrijf dat ik van harte kan aanbevelen en dat bovendien met zeer scherpe tarieven werkt. Een aanrader!

Berend Lamberts
Rated 5 out of 5
2 augustus 2020

Zeer tevreden! Goede service/ communicatie vooraf, tijdens en na de klus. Hele vriendelijke-, hardwerkende verhuizers. Geen schade en zorgvuldig worden de stukken ingepakt, in- en uitgeladen. Echte vakmensen en tegen een mooi prijsje! Hart voor de zaak en hun klanten. Waren maar meer bedrijven zo.

Remke van Weeren
Rated 5 out of 5
27 juli 2020

Erg professioneel en kundig verhuisd!
Ze waren ruim op tijd aanwezig. Alles werd zeer zorgvuldig ingepakt en gedemonteerd, en later op de dag zonder problemen in de nieuwe woning neergezet.
Ondanks de grote hoeveelheid breekbare spullen is niets stukgegaan of kwijtgeraakt. Verder klopten de offerte en opvolgende factuur volledig.
Daarbij waren ze ook erg vriendelijk en opgetogen, en ik heb nog een gezellige rit mogen meemaken in de verhuiswagen.

Nick K.
Rated 5 out of 5
17 juli 2020

Heel professioneel en serieus. Super hard en goed gewerkt. Goed gedaan mannen. Een groot compliment voor jullie, Jullie hebben ons uitstekend geholpen bij het verhuizen van onze moeder naar het verzorgingshuis.. Helemaal top. Dank jullie wel.

A. Koops
Rated 5 out of 5
25 februari 2020

Fijne verhuizers tegen een goede prijs.
Professionele, goed georganiseerde verhuizing, goed de afspraken nagekomen.

R, I.
Rated 5 out of 5
31 januari 2020

Lastige klus, maar samen goed geklaard. Fijn dat dit zo kon

J.
Rated 5 out of 5
3 september 2019

Moeilijke verhuizing (lastige trap) maar mooi opgelost!

Robert
Rated 5 out of 5
20 augustus 2019

Onze moeder is verhuisd naar een zorginstelling. Dan moet er wat gebeuren! De gele dwerg heeft ons alles uit handen genomen, verhuizen, ontruimen en alles zo klantvriendelijk, goede prijs, komen afspraken na en verschijningen op tijd. Het huis is gisteren door de woningbouw afgenomen en in 1 keer goed. Wat een zorgen minder, nogmaals hartelijk dank.?

Petra van Iddekinge
Rated 5 out of 5
1 juli 2019

De gele dwerg heeft zich voor 100% ingezet tijdens de verhuizing.
Ze zijn ons tegemoet gekomen, toen wij door omstandigheden moeite hadden, met een betalingsregeling. Daar zijn wij hun ook dankbaar voor!

E.luimes
Rated 5 out of 5
29 juni 2019

N.a.v. mijn verhuizing met De Gele Dwerg mijn ervaringen in trefwoorden:
– Keurige, volledige offerte;
– Klantvriendelijk en correct, afspraken worden goed nagekomen;
– Efficient en effectief (uitstekende volumeberekening van de boedel en afgestemd vervoer);
– Snelle en schadevrije uit-en inruiming (niet lullen maar poetsen);
Kortom: prima verhouding tussen prijs en kwaliteit;
– En vooral: er kon regelmatig ook ff gelachen worden.

Ruud van der Kraats
Rated 5 out of 5
28 juni 2019

vriendelijke service, meedenkende en flexibele medewerkers. Heel tevreden! Prijs was ook aanzienlijk lager dan bij verschillende concurrenten.

Rosalie K.
Rated 5 out of 5
23 juni 2019

“Service met een glimlach”, dit motto maakt De Gele Dwerg volledig waar! Flexibiliteit en afstemming op je wensen is daarbij leidraad. En dat alles voor een scherp concurrerende prijs. We zijn heel blij dat we voor onze verhuizing voor De Gele Dwerg gekozen hebben. Okt. 2018, Lieuwkje en Eddy.

Lieuwkje en Eddy
Rated 5 out of 5
19 juni 2019

We zijn keurig en vlot verhuisd. Aardige verhuizers. Ben heel tevreden.

Margriet