Wat doen wij

Verhuizingen

Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf, verhuizen kost immers al zo veel geld. Wij hebben voor u een aantal voordelen op een rij gezet waarom u beter kunt kiezen voor een verhuisbedrijf.

Bij een verhuizing komt altijd veel kijken, er moet veel geregeld worden en daarom is het fijn als u wat uit handen kunt geven. Door de verhuizing uit handen te geven aan een verhuisbedrijf bespaart u een hoop stress en vooral ook tijd. U hoeft minder vrije dagen op te vragen bij uw baas, en de verhuizing is sneller achter de rug.

Daarbij is verhuizen (afhankelijk van de spullen ) erg zwaar voor uw lichaam. Het zou vervelend zijn als u na de verhuizing een paar dagen lichamelijke klachten krijgt. Onze verhuizers zijn gewend aan deze belasting, en nemen het met plezier voor u uit handen. U kunt zelf ook altijd meehelpen met de wat lichtere spullen, hiervoor wordt een korting berekend.

Wanneer u de verhuizing laat uitvoeren door Eemsdelta Verhuizingen, zijn uw spullen verzekerd. Ook pakken wij alle meubels kosteloos in met noppenfolie, wikkelfolie en verhuisdekens. Lees voor meer informatie onze voorwaarden.

Ook voor zakelijke verhuizingen kunt u bij ons terecht.

Ontruimingen

Moet u uw huis opleveren voor de nieuwe bewoners? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Zo voeren wij afval af, verwijderen we uw vloerbedekking, laminaat of zijl en leveren we u huis bezemschoon op. Ook wanneer u oude gaatjes in de muur gevuld moet hebben, kunnen wij dit voor u doen. Soms moet er een woning leeggehaald en opgeleverd worden van een overleden dierbare, wij begrijpen dat dit een ontzettend emotionele periode is, waarin u veel aan uw hoofd heeft. Wij nemen graag de zorgen voor de woning van u over.  Informeer geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Opslag

Ook tijdelijke opslag van goederen kunt u laten verzorgen door De Gele Dwerg. Dit gebeurt in afgesloten units, met elk een apart alarmsysteem en klimaatregeling voor optimaal behoud van uw bezittingen. Informeer naar de mogelijkheden.

Inpakservice

Wij kunnen voor u alle kleinere spullen welke in dozen past, voor u inpakken. Dit is afhankelijk van het aantal spullen die ingepakt moeten worden. Om hier een prijsafspraak over te maken, moeten we bijna altijd bij u langs komen. Zo weet u waar u aan toe bent, en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Verhuislift

Woont u op een hogere verdieping, en zijn bepaalde eigendommen niet via de trap naar beneden te verhuizen? Wij kunnen u dan helpen met een verhuislift, via deze lift kunnen uw meubels via het raam of het balkon naar beneden verhuist worden.

Verhuisdozen kopen of huren

U kunt bij ons verhuisdozen kopen of huren. Dit zijn professionele verhuisdozen met een klik systeem. Zo heeft u in 2 seconden de doos uitgevouwen. De verhuisdozen zijn van dubbel golfkarton met een afmeting van 48x32x36 cm (58 liter). De dozen hebben een draagkracht van 50 kg, en een stapelwaarde van 450 kg. De dozen zijn zelf sluitend, u hoeft dus niet met tape de doos dicht te plakken.

U kunt deze zelfde dozen ook bij ons huren. Wij komen u de dozen brengen, en halen ze ook weer op. Woont u ver weg? Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.