Beoordelingen

Wat vinden klanten van de door ons geleverde diensten?

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Captcha Code


Naam Tevredenheid Beoordeling
Rolvink Ontevreden
Heb contact gehad voor offerte verhuizing i
Er is ook nog iemand geweest maar geen offerte gezien of gehad
Heb diverse mail contact gedaan maar geen reactie gekregen
Zo jammer dit dus voor ons geen eemsdelta verhuizingen
Rolvink Ontevreden
Heb contact gehad voor offerte verhuizing i
Er is ook nog iemand geweest maar geen offerte gezien of gehad
Heb diverse mail contact gedaan maar geen reactie gekregen
Zo jammer dit dus voor ons geen eemsdelta verhuizingen
Cora Slim Zeer Tevreden
De verhuizing is prima verlopen. De mannen waren op tijd en werkten snel en zorgvuldig.
Een pluim voor het bedrijf!
Kees Weidinger Zeer Tevreden
Vandaag zijn de verhuisdozen opgehaald en dat betekent dat de verhuizing er nu echt voor ons opzit. Wat een heisa, wat een georganiseer en wat veel moeilijke beslissingen die genomen moeten worden: weggooien- of geven.., of toch maar meenemen… En vooral ook: hoe krijgen we dat hier ooit naar beneden en daar naar boven..? Maar dan komt de glimmende vrachtwagen van Eemsdelta Verhuizingen voorrijden en komt er een team van goedlachse en ervaren gasten je huis binnenlopen en weet je meteen dat het goed zit. Wat een prettige, vriendelijke sfeer waarin het werk tot en met de laatste doos werd uitgevoerd, zowel tussen de mannen onderling als met ons. Verhuizen..? Doe het niet te vaak, maar als het dan moet…, dan zou ik zeggen met Eemsdelta verhuizingen! Nogmaals onze hartelijke dank en geroet.
Kees en Marlies Weidinger
Piet Bakker Zeer Tevreden
Fantastisch verhuisbedrijf!
Afspraken werden nagekomen. De verhuizing verliep snel, effectief en er werd heel zorgvuldig en voorzichtig met onze spullen omgegaan. Vriendelijke en hardwerkende medewerkers. Top bedrijf.
Een aanrader.
Esra Baykus Zeer Tevreden
Super! Alles verliep naar wens. Het ging vlot, het personeel was zeer vriendelijk en erg voorzichtig met mijn spullen tijdens de verhuizing. Daarnaast kreeg ik zelfs nog een bloemetje.

Dit bedrijf is zeker aan te raden!
Solke Ontevreden
Ze sturen ongevraagd brieven als je huis te koop staat.
Paula Felkers Zeer Tevreden
Dat ging vlekkeloos!

Heel vriendelijke mensen met verstand van zaken. Zware kast over het balkon: geen probleem, te hoge kasten door een raam op de verdieping naar binnen zien te krijgen ging ook gladjes. Duidelijk is dat hier veel ervaring aanwezig is. Ondanks de 29 °C en klammigheid uitstekende sfeer. Als ik ooit nog eens verhuis, weet ik wie ik vragen moet.
Fred Stam Zeer Tevreden
Een geweldig verhuisbedrijf met bekwame, sympathieke en vlotte verhuizers.

Ik zal, wanneer er binnen mijn familie/kennissen-kring wordt verhuisd dit bedrijf zeker aanbevelen.

Ook de prijsstelling is scherp in vergelijking met andere verhuisbedrijven.Top!!
Jaap Roem Zeer Tevreden
Zeer tevreden over de geleverde service! De prijs was scherp en de inzet flexibel (ik wist nog niet precies hoe laat ik de verhuizers nodig had). Per uur betaald, maar er werd zeer hard gewerkt! Ik ben in januari al verhuisd, maar plaats nu pas de review.
Familie de Jong Zeer Tevreden
Volledig verrast van de uitmuntende service wie dit bedrijf levert. Netje optijd en de volledige inboedel verhuist naar ons nieuwe appartement. Alles netjes verpakt, geen beschadigingen etc, etc..Zelfs de wasmachine weer op de plaats gezet en….aangesloten! Dit bedrijf en haar verhuizers verdiend geen vijf sterren, maar een dikke tien! Aanrader!
Marc aan de Stegge Zeer Tevreden
Na meerdere verhuisoffertes gekozen voor Eemsdelta verhuizingen o.b.v. de contacten met Nathasja, de goede reviews en natuurlijk de scherpe prijs.

Vandaag was de verhuizing van Zuidlaren naar Haren. Stipt om 08.30 gestart en na een korte rondleiding met koffie en donuts aan de bak. Na een gezamenlijke lunch moest er nog 1 keer gereden worden en om 1500 stond alles op z’n plek! Ik ben best vaak verhuisd echter dit was, by far,de meest perfecte en zorgeloze van alle. Nu lekker met bakkie espresso op de bank en genieten. Sven, Sebastiaan en Angelo superbedankt!!
Berend Lamberts Zeer Tevreden
Onze zoon verhuisde van Groningen naar Leiden met dit verhuisbedrijf. Dat gebeurde op een snikhete, tropische dag. De verhuizers gaven geen krimp! Opgewekt, vriendelijk en hulpvaardig regelden ze de zaken uitermate vakkundig. Een verhuisbedrijf dat ik van harte kan aanbevelen en dat bovendien met zeer scherpe tarieven werkt. Een aanrader!
Remke van Weeren Zeer Tevreden
Zeer tevreden! Goede service/ communicatie vooraf, tijdens en na de klus. Hele vriendelijke-, hardwerkende verhuizers. Geen schade en zorgvuldig worden de stukken ingepakt, in- en uitgeladen. Echte vakmensen en tegen een mooi prijsje! Hart voor de zaak en hun klanten. Waren maar meer bedrijven zo.
Nick K Zeer Tevreden
Erg professioneel en kundig verhuisd!

Ze waren ruim op tijd aanwezig. Alles werd zeer zorgvuldig ingepakt en gedemonteerd, en later op de dag zonder problemen in de nieuwe woning neergezet.

Ondanks de grote hoeveelheid breekbare spullen is niets stukgegaan of kwijtgeraakt. Verder klopten de offerte en opvolgende factuur volledig.

Daarbij waren ze ook erg vriendelijk en opgetogen, en ik heb nog een gezellige rit mogen meemaken in de verhuiswagen.
A. Koops Zeer Tevreden
Heel professioneel en serieus. Super hard en goed gewerkt. Goed gedaan mannen. Een groot compliment voor jullie, Jullie hebben ons uitstekend geholpen bij het verhuizen van onze moeder naar het verzorgingshuis.. Helemaal top. Dank jullie wel.
R.I. Zeer Tevreden
Fijne verhuizers tegen een goede prijs.

Professionele, goed georganiseerde verhuizing, goed de afspraken nagekomen.
J. Zeer Tevreden
Lastige klus, maar samen goed geklaard. Fijn dat dit zo kon!
Robert Zeer Tevreden
Moeilijke verhuizing (lastige trap) maar mooi opgelost!
Petra van Iddekinge Zeer Tevreden
Onze moeder is verhuisd naar een zorginstelling. Dan moet er wat gebeuren! De gele dwerg heeft ons alles uit handen genomen, verhuizen, ontruimen en alles zo klantvriendelijk, goede prijs, komen afspraken na en verschijningen op tijd. Het huis is gisteren door de woningbouw afgenomen en in 1 keer goed. Wat een zorgen minder, nogmaals hartelijk dank.
E. Luimes Zeer Tevreden
De gele dwerg heeft zich voor 100% ingezet tijdens de verhuizing.

Ze zijn ons tegemoet gekomen, toen wij door omstandigheden moeite hadden, met een betalingsregeling. Daar zijn wij hun ook dankbaar voor!
Ruud van der Kraats Zeer Tevreden
N.a.v. mijn verhuizing met De Gele Dwerg mijn ervaringen in trefwoorden:

– Keurige, volledige offerte;

– Klantvriendelijk en correct, afspraken worden goed nagekomen;

– Efficient en effectief (uitstekende volumeberekening van de boedel en afgestemd vervoer);

– Snelle en schadevrije uit-en inruiming (niet lullen maar poetsen);

Kortom: prima verhouding tussen prijs en kwaliteit;

– En vooral: er kon regelmatig ook ff gelachen worden.
Rosalie K. Zeer Tevreden
Vriendelijke service, meedenkende en flexibele medewerkers. Heel tevreden! Prijs was ook aanzienlijk lager dan bij verschillende concurrenten.
Margriet Zeer Tevreden
We zijn keurig en vlot verhuisd. Aardige verhuizers. Ben heel tevreden.