Onze Diensten

Verhuizingen particulier en zakelijk.


Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf, verhuizen kost immers al zo veel geld. Wij hebben voor u een aantal voordelen op een rij gezet waarom u beter kunt kiezen voor een verhuisbedrijf.


Bij een verhuizing komt altijd veel kijken, er moet veel geregeld worden en daarom is het fijn als u wat uit handen kunt geven. Door de verhuizing uit handen te geven aan een verhuisbedrijf bespaart u een hoop stress en vooral ook tijd. U hoeft minder vrije dagen op te vragen bij uw baas, en de verhuizing is sneller achter de rug.


Daarbij is verhuizen (afhankelijk van de spullen ) erg zwaar voor uw lichaam. Het zou vervelend zijn als u na de verhuizing een paar dagen lichamelijke klachten krijgt. Onze verhuizers zijn gewend aan deze belasting, hebben de juiste trainingen en hulpmiddelen om het werk lichter te maken en nemen het met plezier voor u uit handen. U kunt zelf ook altijd meehelpen met de wat lichtere spullen, hiervoor wordt een korting berekend.


Wanneer u de verhuizing laat uitvoeren door Eemsdelta Verhuizingen, zijn uw spullen kosteloos verzekerd. Ook pakken wij alle meubels kosteloos in met noppenfolie, wikkelfolie en verhuisdekens. Lees voor meer informatie onze voorwaarden.


Uw schilderijen vervoeren wij in speciale schilderijkoffers, en uw hangkleding in kunststof garderobedozen. Hierdoor hoeft u na de verhuizing niet opnieuw te strijken, en kunnen we het gewoon met hanger weer in uw kledingkast hangen. 
Ook breekbare items welke niet in een verhuisdoos passen, pakken wij kosteloos in met noppenfolie. 


Ook voor zakelijke verhuizingen kunt u bij ons terecht.


*Schilderij koffers en garderobedozen nemen wij mee op de dag van de verhuizing, voor deze service betaald u niks extra’s. 
 

Verhuisdozen kopen of huren?

 
U kunt bij ons verhuisdozen lenen of kopen.
Dit zijn professionele verhuisdozen met een autolock klik systeem.
Zo heeft u in 2 seconden de doos uitgevouwen, en heeft u ook geen tape nodig om de doos goed te sluiten.
De verhuisdozen zijn van dubbel golfkarton met een afmeting van 48x32x33 cm (50 liter).
De dozen hebben een draagkracht van 50 kg, en een stapelwaarde van 450 kg.

Heeft u boeken? Wij hebben ook boekendozen welke u kunt lenen.
Deze zijn net als de verhuisdozen autolock, en qua voormaat wat kleiner als de normale verhuisdoos.

Wanneer u ons inhuurt voor uw verhuizing, leveren wij deze dozen gratis bij u thuis.
Wanneer de verhuizing is afgerond, en alle dozen zijn door u uitgepakt, dan komen wij de verhuisdozen weer ophalen.